Untitled
Single bet.. !!

image

Single best gile..!! bukn sje bebas tpi x menyusahkn otok aq untk memikirkn si dyoo :P
Ini sebbnye npew aq nk single..!!
——» kalau ada BF , hari2 kene mesej . tiap malam sebelum tidor mesti kene gayot dulu , konon lah  tak bole tidor lena kalau tak dengar suara . mitos lah weyh ! bila dah tiap hari asyik berkepit dengan telefon bimbit , confirm lah kredit pun kering jek . asyik topup je , bankrupt lah ! baik buat duit topup tu untuk makan , lagi konyang ! BTW , aku skrg ni boleh kata topup 2 bulan sekali , sekali topup RM 10 untuk Celcom , Maxis da macam di anak tirikan sebab dah tak de sape contact kat no tu . aku tak nak buang no tu , sebab dah jadi youth pack . oouh ye , aku jugak sekarang ada simptom malas reply mesej , malas nak angkat call kalau tak penting . aku mesej ikut mood , kalau aku rasa aku bosan , aku reply lah . kalau tak de mood , HARAP MAAF.NOMBOR YANG ANDA DIAL TELAH DITAMATKAN PERKHIDMATANNYA.
heee33.. :)
        

..Di sEbAliK FaCebOoK AdA DiArY sAyA..

saya suka luahkan kt fb tentang isi aty sy.. sama ad epy atau pom sdh.. :( fb byk sngt rahsia sy.. erm

SaYa Syg Bf SaYa.. :)

image

aq syg bf aq.. selame aq knl dyo semuanye epy.. huhux :) love u bby :)